Menu

Fantastisk afslutning på sæsonen for JS

image
27. november 2017 kl. 20:41

Der var spænding for alle pengene i jyllandsserie-holdets sidste kamp mod Vejen – Lørdag den 4. november kl. 14.00. Kampen foregik på Vejen stadion, og for både ude- og hjemmeholdet var alt på spil. Vejen skulle bruge 1 point for at sikre sin fremtidige status som JS-hold. HT kunne kun bruge en sejr til noget, da de så havde en chance for at rykke i JS-1. Dermed var der lagt op til et nervepirrende opgør for begge hold.

Vejen startede kampen klart bedst og skabte mange store chancer. Dette resulterede i en 2-0-føring efter 15 minutters spil. Dermed skulle HT score 3 mål for at få noget brugbart ud af kampen, og dette virkede i øjeblikket som et meget usandsynligt scenarie.

HA scorede dog på et hjørnespil efter ca. 20 min., og spændingen kom hermed tilbage i kampen. I pausen var HT-spillerne opsatte på at vaske pletten fra de første 15 min. væk, og de leverede et brag af en 2. halvleg. HT udlignede til 2-2 efter et solo-raid fra Wittorff efter ca. en times spil, og så var alt lige pludseligt muligt. Vejen blev ramt af nerver, og HT pressede på for den afgørende scoring og  5 min. før tid tog den angrebsivrige back Bo Hansen en langt løb i dybden og blev klogt spillet fri af Graugaard, så han havde frit løb mod keeperen. Bo loppede smart bolden, men skuddet prellede af på overliggeren! – HA fulgte dog hurtigt op og kunne til stor jubel for HT-fansene score til slutresultatet 3-2.

Vejen røg dermed i Serie 1, men en HT-oprykning var stadig afhængig af resultatet af Kolding IF-Sædding-Guldager. Denne kamp startede netop som HT’s kamp sluttede, og der blev ivrigt fulgt med på DBU-livescore, da spillerne kørte hjem til Torsted, hvor man skul le have afslutningsfest. Ved 18-tiden var det dog en realitet, at afslutningsfesten blev til en oprykningsfest, da Kolding ikke formåede at vinde over Sædding.

Status på sæsonen blev så, at HT fuldt fortjent røg i oprykningsspillet om danmarksserie-pladserne. Rasmus Kjærhus tog titlen som ”Årets spiller”, mens Patrick Mejia Seyffart kåredes som den mest træningsivrige spiller.