Menu

Madsby Pigecup

image
07. juni 2019 kl. 21:44

U15 pigerne fra HT-SIK fik for to uger siden mulighed for at komme med til Madsby Pige cup 1-2 juni. De manglede et hold for at få deres stævne til at gå op, så de tilbød et gratis stævne, hvis vi kunne stille et hold. Det lykkedes at få 20 piger med på trods af kort varsel.

 

Stævnet var fyldt med godt humør på trods af præstationerne lørdag ikke var for overbevisende. Modstandernes mål var forhekset, så bolden kunne ikke gå ind. Derfor endte vi i B-slutspillet om søndagen. Søndag startede heller ikke for godt ud, da vi igen spillede 0-0 mod Fortuna Hjørring, selvom vi var klart bedst og brændte flere gode chancer. Alt flaskede sig dog, så vi kunne nå finalen med en sejr i sidste mellemrundekamp. Det lykkedes at vinde 1-0 over Bov, da vi fik et straffe sidst i kampen.

I finalen bare 40 minutter efter skulle vi spille mod Brøndby, som vi faktisk mødte i finale sidste år også. Igen i år vandt vi. Faktisk blev det til en fortjent sejr på 3-0.

 

Pigerne kunne sent søndag eftermiddag køre retur til Horsens med deres guldmedaljer og præmier efter en hård, men helt igennem fantastisk weekend. Nu tæller vi ned til vores næste tur som går til Barcelona summer cup i uge 27.