Menu

Hatting-Torsted piger til DBU talentturnering

image
14. november 2016 kl. 11:14

I den forgangne weekend har Hatting-Torsted haft 4 piger afsted til en miniturnering i Stadome i Ikast. Pigerne er en del af DBU syds talenthold i U14.

Pigerne tog afsted tidlig lørdag morgen og fik sig indlogeret på en lokal skole. Herefter fik de udleveret spillertøjet og iført sig den flotte landsholdstrøje. En stor drøm og en ære for pigerne som er særlig udvalgt blandt de ca. 100 piger i sydregionen, som deltog i 2 udtagelsessamlinger, og nu er en del af den i alt 35 store trup som ca. hver 3 uger træner sammen.

Til dagligt spiller pigerne 2 rækker højere, nemlig på HT’s U16 mesterrækkehold, så det har været en fed og god oplevelse at spille sammen med og mod piger på ens egen årgang.

Pigerne var delt med 2 på hver af de 2 sydhold, hvor de spillede en kamp lørdag mod hhv. DBU midt og DBU nord. Lørdag aften var der et træningspas. Søndag startede med et ernæringsmøde for trænere og forældre, og weekenden blev rundet af med endnu en kamp imod DBU midt og DBU nord.

En fantastisk weekend hvor pigerne fik prøvet sig selv af blandt de største talenter i årgang 2003 og fik skabt nye venskaber.

De 4 seje piger er Ane-Sophie Worm Agerschou, Thea Rhode, Milla Villemoes og Simone Andersen.

Luk