Menu

U14-drenge vandt Mesterrækken

image
02. oktober 2016 kl. 22:37

Hatting-Torsteds U14-drenge vandt Mesterrækken i går, lørdag, og rykker dermed i Vest 2.

En sjov, spændende og interessant sæson!

Drengene har trænet hårdt, og de har vist flotte resultater. Det hårde slid har været det hele værd. Trænerne kunne ikke være mere tilfredse og stolte over drengenes indsats. Kampen, som blev spillet lørdag den 1. oktober, er ikke en af de smukkere kampe, som drengene har spillet i løbet af sæsonen! Men en kamp som var rigtig spændende, hvor der var spil om oprykning! HT starter ud med højt pres, hvor efter de skaber 1-2 chancer, og Nicolai Hornebo finder målet allerede efter 4-5 minutter! HT prøver at holde det høje pres, men efter 20 minutter bliver der en meget omgang forvirret fodbold af begge hold. Skanderborg prøver at få spillet til at køre, men HT er dygtige til at lægge sig over boldholderen. Skanderborg kommer til 2-3 "mindre chancer" på deres hjørnespark, men er ikke yderligere farlige for HT. HT går til pause med en 1-0 føring. 2. Halvej. HT prøver at fortsætte det flotte spil, men for forgæves nogle gange, da Skanderborgs midter-forsvar læser vores spil i starten af 2. halvleg, og de scorer til udligning 1-1. Et øjebliks stilhed på banen, men drengene vidste, hvad de kæmpede for! Så ikke mange sekunder senere viste de klasse ved at rejse sig igen, og prøver at skabe muligheder! Hvilket skulle ske efter 8 minutter! Nicolai Hornebo har en flot tur igennem deres højre side, hvor Lucas Nordstrøm Elkjær lægger sig flot fri bag deres back, hvor Lucas lægger bolden flot forbi målmanden! Nu var der 20 spændende minutter i vente med masser af chancer fra begge hold. Resultatet sluttede med 2-1 til Hatting/Torsted!

En stor tak til alle drenge og forældre på årgangen! Der har været stor opbakning om holdet. Alle drenge på hele årgangen har været en stor del i at dette kunne lade sig gøre! Ved den flotte fremtræden til træning!

Trænerens ord: H/T u14, har gennem sæsonen været et rigtig spændende hold at arbejde med! Vi har trænet meget, hvilket har givet resultat! I nogle perioder sjovere end andre. Drengene kommer altid til træning med et frisk sind! Holdet har været lærenemme, hvilket gør det spændende at arbejde med drengene. De giver den en skalle til alle træninger, selvom det er hårdt til tider!

”Hårdt arbejde, giver gode resultater! ”. Som det gjorde i år!

Nu hvor vi er oprykkere til vest, får vi en sværere sæson, som betyder flere nederlag. Men holdet ved godt der bliver flere nederlag, da vi er oprykkere!

Det bliver en spændende sæson, med masser af god fodbold. Alt i alt siger jeg tak for en rigtig god sæson, og tak til drengene for en spændende sæson. Vi fortsætter med frisk mod og gejst til vinter og forårssæsonen!