Menu

Hatting-Torsted indgår flot aftale med Rema 1000 Torsted

image
27. oktober 2018 kl. 10:10

Hatting-Torsted har gennem længere tid haft et rigtig godt samarbejde med Rema 1000 i Torsted, og nu har købmand Christian Henriksen sat sin underskrift på en tre-årig aftale, der gør Rema 1000 Torsted til hovedsponsor for Hatting-Torsteds ungdomsafdeling.

Aftalen vækker selvfølgelig glæde hos Per H. Nielsen, der som sponsoransvarlig i Hatting-Torsted har forhandlet aftalen på plads.

- Vi har haft en rigtig god dialog med Christian Henriksen, og vi er super taknemmelige for, at Rema 1000 Torsted bliver hovedsponsor for vores ungdomshold. Rent praktisk betyder det, at alle vores ungdomshold spiller med Rema 1000-logoet på ryggen i de kommende tre år, og vi glæder os til at hjælpe Rema 1000 Torsted med at blive eksponeret. Flerårige aftaler og aftaler af den her kaliber betyder rigtig meget for en klub som vores, fortæller Per H. Nielsen.

Rema 1000 Torsted startede ud som sponsor for U6-U10, men nu er aftalen blevet udbygget, så den gælder for alle drenge og piger i Hatting-Torsted.

- Jeg er selv ivrig fodboldtilhænger, og vi vil meget gerne være en medspiller lokalsamfundet, hvor mange af vores kunder har børn på de forskellige fodboldhold. Der er ofte mange tilskuere til kampene, når ungdomsholdene spiller, så det er et godt sted for os at blive set, fortæller Christian Henriksen.

Klik her for at gå til Rema 1000s Facebookside.