Menu

JS: Nulløsning mod Kolding IF

image
30. oktober 2017 kl. 20:22

Lørdag den 28/10 tog HT’s Jyllandsserie-hold imod Kolding IF’s reserver til en kamp, hvor der både var oprykning til JS1 og den direkte nedrykning til Serie 1 på spil. Vandt HT, så ville de være på en oprykningsplads, mens et nederlag ville betyde, at man ville være fareturende nær en nedrykning til Serie 1.

I denne kamp, hvor sæsonen var på spil – startede HT klart bedst og udfordrede Koldings lidt vakkelvorne forsvar med højt pres og gode omstillinger. Dette resulterede i store chancer til Wagner, Holch og HA – hvor Marcus’ hovedstød på overliggeren må betegnes som den største.

Kolding var dog også med i kampen og havde en del gode tilløb til chancer og spark fra distancen – helt farlig blev de dog aldrig i den højintense 1. halvleg.

2. halvleg blev en lidt mere taktisk affære, hvor ingen af holdene turde satse 100 % på sejr – Kolding havde et hovedstød på en standardsituation, hvor Jonas Truelsen dygtigt reddede på stregen som deres bedste bud på en scoring. HT havde en del halve chancer, men blev aldrig rigtigt farlige – derfor blev resultatet af kampen - 0-0.

Dette kunne Kolding være bedst tilfredse med, da de nu selv kan afgøre om de vil i JS1 i deres sidste kamp mod Sædding-Guldager. HT må derimod sætte deres lid til, at Sædding-Guldager tager point fra Kolding, og at de selv tager en udesejr i sidste kamp mod Vejens SF (Lørdag kl 14.00 på Vejen Stadion).

HT-Kolding IF 2: 0-0 (0-0)