Menu

JS sænkede topholdet i Vejle

image
17. oktober 2017 kl. 21:29

Lørdag den 14/10 mødte HT’s Jyllandsserie-drenge rækkens tophold - VB. Vejle har et godt ungt hold bestående af spillere, der er opfostret i klubbens ungdomsafdeling. De spiller konsekvent bolden op og tyer yderst sjældent til den ”lange” bold. Dette ville HT forsøge at straffe gennem et højt agressivt pres. Denne mission lykkedes til tider og skabte en yderst seværdig og intens kamp.

VB startede bedst og kom fortjent på 1-0 efter ca. 20min. spil. Da Jan Martin efterfølgende fik gult kort og måtte en tur i skammekrogen, så var det op ad bakke for udeholdet. I undertal formåede de dog at sende unge Mads Wagner i dybden, og han sparkede resolut bolden i nærmeste målhjørne til stillingen 1-1.

VB slog dog hurtigt tilbage og kunne bringe sig foran 2-1 efter et klumpspil i HT’s felt. Rune Graugaard er dog fortiden yderst skarp på frispark, og med ca. 5 min igen af halvlegen udlignede han til 2-2 på et flot skruet spark i fjerneste målhjørne. Dermed kunne holdene gå til pause med stillingen 2-2, og det kunne HT være mest tilfredse med.

2. halvleg bød på det bedste spil, som HT har spillet i år. VB blev stresset og presset højt i banen, og et hav af chancer blev produceret. Det udmøntede sig dog kun i et enkelt mål ca. et kvarter før slutfløjt, da super-sub’en Anders Wittorff smart blev headet i dybden af Marcus Holch. Wittorf kvitterede for det fine oplæg med en iskold afslutning forbi keeperen, og HT kunne dermed sætte 3 point på kontoen via en 3-2 sejr.

Vejle B- HT: 2-3 (2-2)

Målscorere: Mads Wagner, Rune G og Anders Wittorff