U14-piger: Point til både 8- og 11-mandsholdet

image
02. oktober 2015 kl. 20:42

8-mandskampen blev spillet i dejligt solskin søndag formiddag.

Pigerne mødte Team HEG, som havde tænkt sig at byde HT-pigerne op til dans. 8-mandsholdet var ramt af lidt skader og ferie, så der var lidt alternative pladser, som skulle prøves af, bl.a. måtte 11-mandsholdets topscorer Simone Andersen vogte målet. En plads hun aldrig før har spillet, men der er jo en første gang for alt. Hun fik ikke meget at lave, da forsvaret holdt Team HEG væk fra de store chancer. HT-pigerne kom hurtigt foran, og Team HEG havde med deres hurtige angriber også muligheder for at komme frem til afslutninger, som dog blev afværget af forsvaret med bl.a. en stærkt spillende Anna Madsen. Pigerne spillede en god kamp og tog fra kampen med en solid 7-0 sejr.

Fredag den 2. oktober møder HT-pigerne Hover og vil med en sejr være et skridt nærmere målet, nemlig at vinde puljen.

Onsdag den 30. september mødte HT’s U14 Vest AC Silkeborg i Silkeborg. En vigtig kamp om at blive i Vest-rækken for begge hold. AC Silkeborg stillede op i en bedre formation, end sidst vi mødte dem, da de havde fået et par skadede spillere tilbage. Kampen blev en fysisk hårdt spillet kamp, hvor meget af spillet foregik på midtbanen. Begge hold gik hårdt til den og et par blå mærker er nok at finde i dagene efter. Efter 12 minutters spil kommer AC Silkeborg foran, men målscoreren kommer fra offside-position, og HT-pigerne i forsvaret afventer en offside-kendelse som dog udeblev, og AC Silkeborg kommer foran 1-0. Selvom det meste af kampen foregik omkring midtbanen kom der lidt chancer i begge ender, som dog ikke giver problemer for de to målmænd.

I 2. halvleg får HT-pigerne lidt mere gejst og vilje. Der bliver snakket bedre, og i det 56. minut får AC Silkeborg en udvisning efter et særdeles groft frispark mod Sille Poulsen, som bliver sparket ned uden bold i nærheden. Camilla Bendorf bliver skubbet fra forsvaret længere frem og får vores spil presset længere frem mod AC Silkeborgs mål, dog uden det resulterer i store chancer. Maja Madsen vil det dog anderledes og efter en clearing i Silkeborgs forsvar, som havner midt på deres banehalvdel, sparker hun resolut til bolden som havner i Silkeborgs mål. Fortjent 1-1.

Det er utroligt flot kæmpet af en trup som udelukkende har spillere fra egne rækker, med flere 2003’er spillere i startopstillingen og som alligevel kan lege med mod de større klubber som har fået forstærkninger eller er sammenbragte hold. Men pigerne har en enorm tro, fighterevne og et kæmpe kammeratskab som har skabt en sæson som overgår manges forventninger.

Næste kamp er søndag d. 4. oktober klokken 11.00 i Torsted, hvor pigerne med en sejr kan sikre sig endnu en sæson i den bedste række – endnu en vigtig kamp i vente.