Menu

AC Horsens og Hatting-Torsted indgår ny samarbejdsaftale

image
20. oktober 2017 kl. 08:34

I forbindelse med samarbejdsklubbernes dag på CASA Arena Horsens den 23. september offentliggjorde AC Horsens en ny strategiplan for klubbens talentudvikling med det klare mål at styrke både elite- og breddefodbolden i Horsens og omegn.

Den fremtidige strategi betyder, at det nuværende samarbejde mellem AC Horsens og klubberne i Insero Klubsamarbejdet er blevet revideret, og et afsnit med DBU’s TOP Center U10-U12 er blevet tilføjet.

I december 2016 offentliggjorde DBU planerne om at etablere mellem 15 og 20 TOP Centre rundt om i landet, der via samarbejde på tværs af landet skal optimere spillerudviklingen for godt 600 spillere med særlige spillemæssige forudsætninger, og forhåbentlig bliver der etableret et TOP Center på CASA Arena Horsens.

Hatting-Torsted er en af de samarbejdsklubber, der har valgt at skrive under på en ny samarbejdsaftale.

- Den nye aftale betyder, at der bliver bygget en endnu stærkere bro mellem bredden og eliten, og det vil vi gerne tilslutte os. Nu er det AC Horsens, der udtager de spillere, der skal spille i AC Horsens, så det er ikke opgaver, der ligger hos samarbejdsklubbernes egne trænere og trinledere, og AC Horsens har repræsentanter ude at se træning og kamp, fortæller Hatting-Torsteds formand Jens Jensen og fortsætter:

- Vi har mistet spillere ved, at forældre meldte deres børn ind i HfS i håb om, at børnene kom på førsteholdet i AC Horsens via bagdøren, og det undgår vi med den nye aftale. For os har det været vigtigt, at HfS er med og synes, at det er en god aftale, lyder det fra Jens Jensen.

Han er godt tilfreds med det forarbejde, der er blevet gjort forud for præsentationen af den nye samarbejdsaftale.

- Vi har blandt andet haft en rigtig god dialog med Stensballe IK, FC Horsens og HfS, og det er dejligt, at der er opnået enighed om aftalen. Jeg er sikker på, at vi alle også fremadrettet får et rigtig godt samarbejde med AC Horsens, understreger Jens Jensen.

AC Horsens’ direktør Kristian Nielsen glæder sig over, at klubberne i Insero Klubsamarbejdet har taget så godt imod den nye samarbejdsaftale.

- Vi ønsker at give de unge fodboldspillere i Horsens og omegn de bedste betingelser, og derfor har vi valgt at forfine den nuværende aftale og søge om at blive TOP Center. Vi vil rigtig gerne have endnu flere lokale spillere i vores superligatrup i fremtiden, og det kræver et fortsat godt samarbejde med samarbejdsklubberne i og omkring Horsens. Jeg er rigtig glad for den konstruktive dialog, vi har haft med klubberne, og jeg er ikke i tvivl om, at vi i endnu højere grad vil styrke både bredden og eliten med denne aftale, forklarer Kristian Nielsen.