Menu

JS: 4-1 sejr over Vejen

image
18. september 2017 kl. 21:18

Lørdag den 16/09 havde Hatting-Torsted en meget vigtig kamp mod Vejen, der før kampen nummer lå nummer 5 - et point foran hjemmeholdet, der indtog puljens syvendeplads.

Der var altså tale om et vaskeægte bundopgør, hvor ingen af holdene måtte tabe. Første halvleg var en meget lige og chancefattig affære, dog med en lille overvægt i spil og chancer til Hatting-Torsted.

Dette gav sig udslag i, at Rune Graugaard i slutningen af halvlegen kunne heade værterne foran på en ripost fra Patrick Seyffarts afslutning. Dermed kunne Hatting-Torsted gå til pause-the med en 1-0 føring ovenpå en god 1. halvleg.

Eneste lille skår i glæden var Bo Hansens ”halvdumme” gule kort i det 44. minut, der bevirkede, at hjemmeholdet skulle starte 2. halvleg i undertal.

Hatting-Torsted kom dog ud som lyn og torden, og Martin Jan headede efter 5 min. flot bolden ind bag Vejen-keeperen efter et hjørnespark.

Vejen kom dog igen efter ca. en times spil, da Hatting-Torsted noget uheldigt kom til at sparke bolden i eget net ved Søren Due. Due gjorde dog skaden god igen, da han fremtvang straffespark 10 min. senere – Steffen Larsen sparkede det sikkert ind fra 11-meter plettet og stillingen var så 3-1. Derefter stod der Hatting-Torsted på resten af kampen, og Wittorff kunne score til slutresultatet 4-1 med ca. 10 min igen.

Hatting-Torsted kunne dermed trække sig sejrrigt ud af det, der var sæsonens bedste kamp fra hjemmeholdets side.

Hatting-Torsted -  Vejen SF: 4-1 (1-0)

Målscorere: Rune G, Martin Jan, Steffen Larsen og Anders Wittorff