Menu

JS: Målfest i Torsted

image
27. september 2017 kl. 20:46

Søndag den 24/09 lagde Torsted Stadion græs til et brag af en jyllandsseriekamp, hvor måltavlen efter 94 minutters mål-bombardement viste 4-4 som slutresultat.

Kampen stod mellem rækkens nummer 3 og 4 - og udeholdet havde gået ubesejret igennem sæsonens første 7 kampe. – denne statistik forstod man godt, da man havde oplevet Agerbæks ageren i kampens sidste 10 minutter.

HT startede kampen bedst, sad på det meste og skabte de fleste chancer. Dette udmøntede sig i mål fra Marcus og Anders Wittorff (straffespark) – og pausestillingen på 2-0 var mere end fortjent.

Anden halvleg udspillede sig meget lig første – i hvert fald de første 35 min. af denne. HT havde her indkasseret et mål efter ca. 50 min og selv scoret 2 ved hhv. Søren Due på et fremragende frispark og Kristian Andersen på straffe. 10 min før tid, så det altså ud til, at hjemmeholdet var i fuld kontrol med en 4-1 føring.

De sidste 10 min. var dog hårde for de mange medlevende HT-fans, der kunne se et Agerbæk/Starup-hold, der ledte tankerne hen på ”de gule” fra Langmarksvej, som med lange indkast formåede at score 3 mål i kampens døende minutter.

Dermed endte kampen 4-4, og det kunne HT godt tillade sig at være lidt skuffede over.

HT-Agerbæk/Starup: 4-4 (2-0)

Målscorere: Marcus Holch, Anders Wittorff, Søren Due og Kristian Andersen