JS: Vigtigt point mod Fredericia

image
10. oktober 2017 kl. 21:20

Lørdag den 07/10 skulle HT’s JS-hold møde topholdet fra Fredericia. Fredericia er et godt spillende fodboldhold, der godt kan lide at have bolden på egne fødder.

HT’s plan var dog at presse hjemmeholdet til opspilsfejl og slå til, når man erobrede bolden. Denne strategi blev udført med stor succes i 1. halvleg, og HT producerede et hav af chancer. Dette udmøntede sig i et flot hovedstødsmål, da HA pandede Bos fine indlæg i kassen efter ca. en halv times spil. Dermed kunne hjemmeholdet gå til pause med en fortjent 1-0 føring.

Fredericias gode pasningsspil kom dog mere til sin ret efter pausen og de lagde her et massivt pres på hjemmeholdet. HT var dog stadig giftige på omstillinger og standardsituationer og man kunne sagtens have scoret til 2-0.

Dette skete dog ikke, og efter 72 min. udlignede Fredericia til 1-1. Herefter bølgede kampen frem og tilbage, dog uden mål, og slutresultatet blev dermed 1-1. HT kunne så inkassere et meget vigtigt point, der kan blive vitalt, når det endelig regnskab gøres op om en lille måneds tid.

HT-Fredericia FF: 1-1 (1-0)

Målscorer: Kristian Andersen