Flot 1-0 sejr til U14-piger

image
22. september 2015 kl. 15:05

U14-pigerne mødte søndag Varde IF på hjemmebane Varde IF.

Vores piger kom til kampen med 2 nederlag i bagagen og vidste, at dagens kamp var svær, men også vigtig. Pigerne var klar fra start og med sammenhold, kampgejst og vilje startede de kampen med godt presspil og efter 10 minutter driblede Mie Degn flot uden om Vardes forsvar og bragte os foran 1-0. Efter ca. 15 minutters spil begyndte Varde at få lidt mere af spillet og kom til flere afslutninger - dog uden at det for alvor blev farligt.

I 2. halvleg fightede pigerne sejren hjem, godt presset i bund af Varde. Pigerne hentede en flot 1-0 sejr og satte dermed 3 vigtige point på kontoen. Det var en kæmpe fighter- og holdindsats, som gav sejren, og alle pigerne gav sig 100% og kæmpede sammen.

Der var stor opbakning til kampen, som pigerne gerne vil sige stor tak for.

Næste kamp er i pokalturneringen torsdag d. 24. september mod Skovbakken i Hatting kl. 18.