Menu

HT - Erritsø 11/5-2015

image
11. maj 2015 kl. 22:59

Med Et pragtfuldt vejr, helt op mod 20 graders varme, bød hjemmeholdet, Hatting-Torsted U-17 serie 1, gæsterne fra Erritsø GIF velkommen til en af sæsonens vigtigste kampe, som krævede en sejr, hvis HT ville holde liv i drømmen om at vinde puljen. Kampen bød på en mindre heldig første halvleg, men til gengæld en super flot fight og en smule hektisk anden halvleg. Træner Kasper Juhl Hansen der var mødt op veloplagt, og i sit ubesejrede jakkesæt, havde ikke forestillet sig at kampen skulle starte som den gjorde.

Hjemmeholdet stillede med følgende opstilling:

Frederik Dyhr

Andreas Foged – Christian Bagge – Christian Hornebo – Jacob Duch

Mikkel Nymann – Daniel Carlsen (A) – Mads Wagner – Johnny Feng – Benjamin Hornshøj

Thomas Jensen

På Bænken startede:

Simon Møller – Martin La Cour – Christopher Mose

Lige som så mange andre kampe, fik hjemmeholdet den værst tænkelige start efter blot 5 minutters spil, spiller Erritsø en bold i dybden, til deres angriber som sikkert scorer til 1-0. Dette var dog noget af det eneste, man så til Erritsø i første halvleg. Hatting-Torsted kæmpe sig dog tilbage, og knap 20 minutter efter den første scoring, blev angriber Thomas Jensen, rent ud sagt høstet, efter at have trukket flot forbi en forsvarsspiller. Dommeren pegede uden dikkedar mod pletten til straffespark. Andreas Foged der ikke havde brændt siden sidst han sparkede, måtte dog desværre se sit spark reddet af keeperen fra Erritsø. Med en pausestilling på 0-1 til gæsterne, ville HT umiddelbart efter pausen, vise at resultatet ikke afspejlede kampen. Endnu en gang fik Thomas Jensen en bold tæt inde ved målmanden, hvorefter Erritsøs keeper nærmest kastede sig over ham, og dommeren pegede endnu en gang på pletten. Da Foged var blevet udskiftet i pausen til fordel for Simon Møller, måtte Mads Wagner træde til, og med et veleksekveret spark kunne bolden gå i mål bag målmanden, og HT var tilbage i kampen. 1-1 efter 41 minutters spil. Martin La Cour, der var kommet ind i pausen til fordel for Mikkel Nymann, for at ligge lidt mere pres på modstanderens bagkæde, gav pote. Blot 4 minutter efter Wagners straffesparksmål, sendte Assistmager, Thomas Jensen, bolden i dybden til La Cour, der stensikkert driblede forbi målmanden, og bragte hjemmeholdet foran med 2-1. Et flot comeback, som dog ikke skulle holde så længe. Allerede efter 52 minutters spil bragte Erritsø sig tilbage i kampen med en scoring til 2-2. Et langskud, hvor den ellers så sikre Frederik Dyhr, så mindre uheldig ud, og bolden dumpede ned bag ham. Men der skulle ikke gå længe før HT atter kom foran. Også Christoffer Mose-indskiftningen kort inde i anden halvleg, skulle vise sig at blive en mindre genistreg fra træner Kasper "the chosen one" Juhl Hansen. Efter et par driblinger og et flot spark, sendte Mose nemlig bolden i kassen til stillinger 3-2 efter 64 minutters spil. Selv samme Mose ville vise sig frem igen med 5 minutter igen. Han udnyttede sin hurtighed, som han havde lidt mere af end modstanderens keeper, der kommer alt for sent ud i en takling på Mose, og det resulterede i et gult kort, så Erritsø måtte spille kampen færdig en mand i undertal og med en ikke-vant målmand. Den nye målmand ville den altid farlige Benjamin Hornshøj, teste lidt i det firsenstyvende minut, hvor han efter en lille aflevering fra Thomas Jensen rundede en forsvarsspiller, og sparkede den i det lange hjørne til slutresultatet 4-2. En hektisk anden halvleg med hele 5 scorede mål og to flotte comebacks af hjemmeholdet, slutter med en meget vigtig sejr til Hatting-Torsted U-17 serie 1, som bringer HT op på en tredje plads, nu 4 point efter Vinding førstepladsen.