Menu

HT vs. Viby

image
31. maj 2015 kl. 20:35

Søndag eftermiddag var drengene fra Hatting-Torsted U-17 serie 1 sultne efter revanche mod dagens modstander fra Viby hjemme på Torsted Stadion. Efter det sidste opgør endte med et nederlag på 2-0 til HT, ville man rigtigt gerne viske det nederlag af sig. Der ud over var en sejr også nærmest nødvendig i jagten på at vinde puljen. Men som så mange gange før kunne Hatting-Torsted kun spille én god halvleg, og mangel på skarphed foran kassen, skulle vise sig at blive rigtigt dyrt.

Hatting-Torsted stillede op som følger:                                             Frederik Dyhr Casper Ahm  -  Mads Wagner  -  Andreas Foged  -  Sebastian Nørgaard                                            Mikkel Nymann Johnny Feng  -  Daniel Carlsen (A)  -  Simon Møller  -  Christopher Mose                                            Thomas Jensen På bænken startede: Christian Hornebo  -  Kumail Salimi

Kampen startede meget stille og roligt, men det var klart Hatting-Torsted der startede bedst. Først efter 28 minutter kom kampens første mål. Ingen ringere end topscorer Thomas Jensen modtog et lang udspark fra målmand Frederik Dyhr, der udnyttede medvinden, og Thomas løber forbi Vibys forsvar og putter den sten sikkert i kassen til 1-0.      Mere skete der faktisk ikke i første halvleg, og HT gik til pausen med en 1-0 føring og en god mavefornemmelse omkring anden halvleg grundet en fint spillet første halvleg. Men som så mange andre kampe, kom Hatting-Torsted ikke rigtigt ud fra pausen.

5 minutter inde i anden halvleg slog Viby et indlæg, der aldrig burde være blevet farligt. Men Christian Hornebo, kikser sin clearing da han faldt lidt uheldigt og en helt fri Viby-angriber sparker bolden sikkert ind forbi en chanceløs Frederik Dyhr, der altså stadig må vente på sit første cleansheet for Hatting-Torsted. 1-1 efter 45 minutter.

En anden halvleg hvor Viby fik mere og mere fat, men hvor ingen af holdene fik noget konkret ud af anstrengelserne før de sidste minutter af kampen. Efter 77 minutter spillet spiller hjemmeholdet en bold i dybden, hvor Casper Ahm og Johnny Feng er ved at løbe i vejen for hinanden. Det bliver dog Ahm der får afsluttet, men desværre for hjemmeholdet forbi målet.      Allerede i Vibys efterfølgende angreb efter 78 minutter får de et hjørnespark, som bliver slået ind i panden af en Vibyspiller, som sikrer dem comebacket og stillingen 1-2.

Næsten samtlige HT-spillere hang med hovedet, og havde set kampen tabt, og det eneste der skete mere i kampen, var en overgearet Mads Wagner, der kommer for sent i en tackling, hvilket takseres til et gult kort af dommeren, som kort efter fløjter kampen af til resultatet 1-2 til Viby. Hatting-Torsted U-17 serie 1 ligger fortsat nummer 3 i puljen, med hele 10 point op til Vinding på førstepladsen, dog med en kamp til gode. Med 3 kampe igen, er håbet om at vinde puljen væk. Hatting-Torsted har nu kun tilbage at slutte sæsonen godt af, med forhåbentlig et par sejre i de kommende kampe.