Menu

Stensballe vs. HT 20/5-2015)

image
21. maj 2015 kl. 22:01

Onsdag aften gæstede Hatting-Torsted U-17 serie 1 Stensballe IK til noget der skulle blive en spændende affære. HT, stillede kun med 12 mand da Mads Wagner lå syg, Christian Bagge (BB) blev opereret i skulderen tidligere samme dag og Benjamin Hornshøj var på skoletur til Berlin. Ovenpå en træningslejr i Nørhalne, havde U-17-drengene masser af kampe i benene inden for kort tid, og derfor var der også et par småskavanker iblandt de 12 der var med. Kampen skulle spilles på den yderste af de yderste af Stensballes baner, hvor der normalt er et voldsomt blæsevejr, men det var noget kampen slap rimeligt let om. Begge hold havde en halvleg der fungerede og en der ikke gjorde, og på den måde, set på hele kampen, passer resultatet meget godt til kampen.

Hatting-Torsted startede generelt 1. halvleg rigtig godt. Modsat så mange andre kampe, hvor HT er kommet tidligt bagud, kom vi selv på tavlen først efter 12 minutter. Martin La Cour spillede Thomas Jensen i dybden, hvor efter Thomas udplacerede modstandernes målmand til stillingen 1-0.

Et lille kvarter senere spillede Andreas Foged en lang, flad aflevering ned igennem midten til Thomas Jensen, som straks vendte rundt og knaldede på kassen. Dog ramte han overlæggeren, men han ramte den så bolden, til HT's held, fløj nedad og ramte Stensballes målmand i ryggen og gik ind. Desværre for Thomas kan man nok ikke taksere ham for målet, men det var super giftig afslutning der blev sendt af sted fra den målfarlige angriber.

Med en føring på 2-0 ved pausen, så det hele lyst ud for HT forud for 2. halvleg, men sådan skulle det ikke blive. 2. halvleg var nær en katastrofe for udeholdet. Stensballe begyndte at presse, og kom tættere og tættere på reduceringen, og den skulle da også komme. Efter 52 minutter spillet snork sover HT's forsvar, og en fri kant, der tidligere på ugen havde gjort ondt på andetholdet med tre mål, slog til. Uden det store besvær ligger han den forbi målmand Frederik Dyhr, der for første gang siden skiftet fra netop Stensballe til Hatting-Torsted var tilbage på Stensballe stadion igen.

12 minutter efter var den selv samme kantspiller på spil igen. Et indlæg der aldrig burde være blevet farligt, steg han op over Hatting-Torsteds forsvar og hættede den i modsatte hjørne, uden nogen chance for Frederik Dyhr.

En kamp hvor Hatting-Torsted klart havde første halvleg og Stensballe havde anden halvleg slutter med at HT har smidt en 2-0 føring til slutresultatet 2-2. Dette resultat efterlader HT meget langt fra den ønskede position til at vinde puljen. På en 3. plads efter 6 kampe, er der 6 point op til Vinding SF på 1. pladsen med 4 kampe igen. En ikke umulig, men meget svær opgave ligger foran U-17 drengene fra Hatting-Torsted i håbet om at vinde puljen og komme ud og spille kredskampe.