JS: Ærgrelse over ét point i Vildbjerg

image
27. april 2017 kl. 06:46

Lørdag var vi på langtur på den anden side af Herning, nærmere betegnet i Vildbjerg, hvor de lokale inviterede til dans.

På trods af op til flere kunststofbaner på et imponerende anlæg, havde Vildbjerg SF heldigvis valgt at placere kampen på en græsopvisningsbane, og som jeg før har været inde på, passede det os glimrende. Vi har det bare ikke godt på kunstbaner, så vi glædede os til udfordringen i stormen lørdag eftermiddag.

Vi fik medvind i 1. halvleg, og allerede efter 7 minutter havde Barrit nettet hos Vildbjergs dygtige målmand. Vi fik lagt et rigtigt godt pres på modstanderen og burde nok havde afgjort kampen allerede her. Det gjorde vi ikke, på trods af nogle store chancer, men en blanding af deres førnævnte keeper og lidt halvdårlige afslutninger, måtte vi gå til pausen uden yderligere scoringer. Vi forventede nu at komme under pres med stormen imod os, og det kom vi!

Vildbjerg hældte nu mange long balls mod deres to store angribere, men Simon C og Troels havde godt styr på disse. Et enkelt stolpeskud havde Vildbjerg i første del af 2. halvleg, mens vi selv også et par gange var tæt på i vores omstillinger. Efter 25 minutter kom udligningen på hovedstød, men faktisk gav dette os en smule mere luft. Bo var fri med deres keeper 3 gange (de havde endnu en på stolpen), men desværre uden en sejrsscoring til os. Kampen endte 1-1 og det kunne vi godt ærgre os lidt over.