JS: Hatting-Torsted hentede et point hos lokalrivaler

image
03. oktober 2017 kl. 21:50

Søndag den 01/10 stod på lokalderby mod de evige rivaler fra Vestbyen – Horsens Freja.

I spidsen for Freja står den gamle HT-træner Søren Matz, og de interne relationer spillerne imellem er mange, så der var virkelig lagt i kakkelovnen til et opgør med masser af nerve, fight og spænding.

Freja var før kampen placeret 3 point under HT, men kunne med en sejr passere bysbørnene i den samlede stilling.

Første halvleg startede med et solidt HT-pres, men dette momentum blev ødelagt af et noget tyndt gult kort til den ellers velspillende venstre back – Bo Hansen. Dermed var det hjemmeholdets tur til at presse HT, og inden Bo var på banen igen, havde Randeris bragt Freja i front med et tørt venstre hug i det lange hjørne.

Freja dummede sig dog også, og fik en mand til 10 min. afkøling og dette udnyttede Rune Graugaard, da han på det efterfølgende frispark lagde bolden i kassen fra ca. 30 meter.

Anden halvleg startede på Frejas præmisser – og kun storspil fra Rasmus Kjærhus forhindrede hjemmeholdets hurtige fløj – Ali Omari – fra at score. Freja producerede i halvlegens første 20 minutter 2-3 store chancer, som Kjærhus klarede på fornemste vis. HT var dog på ingen måde ude af kampen, og da Mads Wagner kom stormende alene ned mod Frejas mål, kunne udeholdet have nuppet alle 3 point.  Wagner brændte dog,  og lokalopgøret endte derfor meget retfærdig uafgjort 1-1.

Horsens Freja-HT: 1-1 (1-1)

Målscorer: Rune Graugaard