Menu

JS: Uafgjort mod Freja

image
21. april 2017 kl. 20:08

Græs er uden tvivl vores foretrukne underlag set i forhold til en kunststofbane, hvad resultaterne i de første 3 kampe også kunne indikere. 2 solide nederlag på udebane (kunststof) og en sejr over Agerbæk hjemme på græsbanen. Altså var optimismen på plads før lørdagens lokalopgør på græs mod Freja - som vi gennem de sidste par sæsoner har haft nogle gode og intense kampe imod.

Desværre kom vi ikke rigtig godt i gang i starten af kampen. Flere spillere virkede underligt uengageret (nervøse?) og ikke mange nærkampe blev vundet i kampens indledning. Freja havde overtaget og fik allerede efter 10 minutter scoret efter et hjørne, hvor deres største og højeste spiller desværre fik sig møvet i position, så han forholdsvis let fik bolden headet i mål bag Rasmus. Bestemt ikke den start vi havde ønsket, men efterhånden fik vi os kæmpet ind i kampen, fik vundet nogle bolde på midten af banen, og efterhånden også skabt chancer. HA fik den største, hvor han, efter at have rundet de første 3 Freja spillere, pludselig var helt alene med Freja keeperen. Det blev han selv så befippet over, at han på en eller anden måde fik tonset bolden forbi mål i stedet for ind i nettet, som der vel ret beset var større mulighed for, end at sparke forbi.. Vi var bagud ved halvleg, men havde haft overtaget de sidste 15 minutter - og var derfor ved godt mod trods skader til både Larsen og topscorer Rune. Vi fortsatte det gode pres i 2. halvleg og tilspillede os efterhånden flere gode muligheder.

Vi skulle dog helt hen til 10 minutter før tid, før udligningen endelig kom. Anno fik en lang bold stukket frem, brugte sin (store, iflg. den lokale journalist) krop, og loopede den meget cool over den fremstormende keeper til en ganske fortjent udligning. Overtaget var nu helt på vores side, og vi skabte flere store chancer i de sidste 10 minutter. Annos skud på sammenføjningen så flere inde, men desværre havde vi ikke det afgørende held til sidst, og kampen sluttede 1-1. Et resultat Freja kunne være mest tilfreds med...

Lørdag går turen til Vildbjerg, hvor vi efter sigende skal på græs.