Menu

Lynscoring rakte ikke til sejr for JS

image
25. maj 2017 kl. 07:09

Vi var på langtur til Agerbæk i lørdags, og vi fik et okay point med os hjem. Allerede efter 12  (ja, TOLV) sekunder fik vi tilkendt straffe, som bragte os foran. Aflevering tilbage til Larsen, som sender bolden frem i venstre side, indlæg og pling – Anno blev fældet – altså efter 12 sekunder. Måske en eller form for rekord.

Det blev en ret lige kamp og desværre udlignede Agerbæk til 1-1 efter de 70 minutter, efter at Troels meget tyndt var sendt ud til afkøling i 10 minutter. Det efterfølgende frispark blev sendt i feltet, og meget fri sendte en Agerbæk-spiller kuglen i nettet.

Desværre scorede vi ikke mere i kampen, hvor specielt Rune nok ærgrede sig over en brændt chance, hvor både forsvarsspillere og keeper var overdriblet, men hvor Rune herefter sendte bolden forbi det tomme mål.

Vi går nu to kampe i møde de kommende dage. Torsdag møder vi topholdet Viborg hjemme i Torsted, og allerede mandag snører vi støvlerne igen for at tage et smut ned mod fængslet for at møde Freja. To spændene kampe, som vi vil slås for at få point(s) i!