Hatting Torsted U12 sejrer på Nybolig Arena ⚽️💪🏻

20. april 2021 kl. 21:51

Hatting-Torsted U12 A drenge sejre på Nybolig Arena ⚽️💪🏼

Der var højt humør og flot solskin over aftenens fodboldkamp på Torsted Stadion.

U12 A drenge tog imod Lyseng If, som for os var en en ukendt modstander.
Kampen skulle gribes an med bolden langs jorden, og med få berøringer, få flyttet bolden rundt om vores modstander.

HT kommer på 1-0 efter en flot omstilling, hvor vi med gode pasninger, får sat Magnus T i scene, og han med en præcis aflevering lægger den på bagerste stolpe, hvor Elias header den sikkert ind bag målmanden.

Desværre for HT kommer Lyseng tilbage i kampen næsten med det samme, da et indlæg passerer helt over til bagerste område, hvor en Lyseng havde taget et godt løb og i en helt fri position scorer til 1-1.

Det slår dog ikke HT mandskabet ud, for kort efter er HT farlige igen, da et hjørnespark ender i fødderne på Jakob, som sender den ind bag keeperen til 2-1 til HT.

Lyseng havde dog også sine perioder med godt spil og de kom med en masse fysik, som vi til tider havde svært ved at håndtere og det resulterer også i, at de får sat sig igennem, på midten af banen, og får den spillet i dybden og udlignet.

Men HT holdet gav ikke op.

Et frispark lidt ude i siden, ca 20 meter fra målet gjorde Jakob nærmest det umulige, idet han sparker med præcision og fart nok, til at snyde både forsvaret og målmanden, så den stryger i mål til en føring på 3-2 til HT.

Lyseng gav dog ikke op, og fik desværre en smule hjælp fra HT.
En skidt aflevering midt ind i banen, gjorde det svært for vores midterforsvar, og en Lyseng spiller kommer alene igennem og scorer på vores målmand Toby, som ellers stod en fin kamp.

Lyseng fik kort efter en advarsel og blev dermed reduceret til 7 mand i 5 minutter, da Jakob blev savet ned ude i siden i et forsøg på et gennembrud.
HT spillede en god første halvleg med masser af løb med og uden bold og med flere gode chancer.

I anden halvleg fik HT hurtigt scoret da Pavanaaj flot fik sat panden på et hjørnespark og bragt HT foran 4-3.

I anden halvleg fik vi styr på defensiven, og gav ikke mange chancer væk, tværtimod fik vi sat spillet godt sammen, og kom frem til en del chancer, som desværre alle blev brændt.

Men fighter indsatsen kan ingen tage fra HT.

Der blev kæmpet og løbet mange meter lige præcis, som vi gerne vil kendetegnes for.

Kampen slutter med en fortjent 4-3 sejr, og dermed kan drengene tage en masse selvtillid med ind til, weekendens Kommune Mesterskaber, som afholdes fredag og lørdag ved Casa Arena.