Menu

⚫ Kanon holdindsats af H/T serie 6.1 🔴

image
25. maj 2021 kl. 06:17

Vi kom desværre hurtigt bagud med 2-0 efter en personlig fejl og et tvivlsomt hjørnespark. Vi fik rystet skuffelsen væk, og kom hurtigt på 1-2 via et straffespark, som Daniel Carlsen koldt og kynisk udnyttede. 5-10 minutter senere var Mr. Carlsen på pletten igen med en kontrolleret inderside, efter en flot aflevering i dybden fra Jamaa. 2-2 til pausen ⚫🔴

Vores forsvar stod rigtig godt og vi fik efterhånden styr på en gammel H/T-kending, Jacob Duch. Vi satte Jacob Carlsen ned på midtbanen, hvilket gjorde at vi fik lukket af, så vores kanter kunne løbe, hvilket de så sandelig også gjorde! Stor indsat i dag af hele midtbanen.

Vi kom på 3-2 via et kanon hovedstødsmål af Daniel Carlsen endnu engang og havde nu styr på kampen. Med 10 minutter igen, lykkedes det dog for Viby at få udlignet. De lagde et press på os, men gennem fight og diverse frispark fik vores angrebs-duo, på en assist af Hamoudi og et flot mål af Christian Daugaard, vundet kampen 4-3 med 40 sek. tilbage. ⚫🔴

Nu skulle vi bare forhindre et indlæg og det lykkedes os at presse dem hele vejen rundt på banen, så vi kunne tage derfra som fortjente sejrsherre!