image
12. april 2021 kl. 19:16

I dag har vores dygtige U15 drenge spillet deres første turneringskamp ⚽️✌🏼

Det blev til en frysende dag i Hatting, hvor drengene var klar til at give den gas trods sne.

Der skulle ikke gå mere end 14 minutter af første halvleg før Daniel tacklede sig igennem målmanden og scorede til 1-0.
Kun få minutter efter, førte et dårlig spark til en åben mulighed og Bredballe scorede til 1-1. I de sidste 20 minutter af første halvleg pressede vi hårdt på, og med scoringer fra både Daniel og Andriano kunne gå til halvleg med en føring på 3-1.
Vi sidder på kampen og der skulle ikke gå mere end 4 minutter af anden halvleg før at en dyb bold til Andriano skulle ende med endnu et mål. Det sidste mål til 5-1 kom fra Elias efter en dødbold, hvor han opfangede en god repost.
Den resterende tid bød på utallige chancer der dog ikke førte til mere. Hele holdet spillede en fremragende kamp, som vi kan være stolte af. Hele vejen fra keeper til angrebet. Vi kæmpede som et hold og det kunne ses. Og så er der jo heller ikke noget bedre end at se en flok unge drenge smile og have det sjovt i det dårlige vejr, som dagens kamp bød på.